Perfection in
every detail

gym80
international

gym80 grundades i Ruhrdalen 1980 och produkterna
har varit “Made in Germany” sedan dess.

Huvudkontoret och produktionsanläggningen ligger fortfarande i hjärtat av Ruhrdalen i Gelsenkirchen. Det är där historien om en helt ny standard för träningsmaskiner skrevs. Med perfekt biomekanik, hantverkarsprecision och en distinkt design har gym80 revolutionerat träningsindustrin.

gym80 utvecklar och producerar träningsmaskiner med enastående kvalitet. I produktionsprocessen kombineras modern teknik med traditionellt hantverk. Förutom lasrar och svetsrobotar används kvalificerade hantverkare vilket gör det möjligt att skapa maskiner som både är moderna och av högsta hantverkskvalitet. Detta gör att gym80 kan erbjuda träningsmaskiner andra tillverkare inte ens kan komma i närheten av. “Made in Germany” är gym80s stolthet och kännetecken.

gym80
sweden

gym80 Sweden grundades med ett syfte.
Vi ville ge Sverige världens bästa träningsmaskin.

gym80 Sweden grundades med ett syfte. Vi ville ge Sverige världens bästa träningsmaskin. Sedan 1980-talet har vi tävlat inom bodybuilding och arbetat med i princip alla träningsmärken. Vi har sett hur träning och gym har förändrats. Vi har sett allt från lösa viktskivor till den mest högteknologiska utrustningen. När vi stötte på gym80 insåg vi att det var något helt annat.

Deras maskiner tillverkas i Tyskland med en passion, nästan besatthet, av biodynamik, utveckling och kvalitet. De är en självklarhet i Tyskland och finns på landets största gymkedja. Vi såg det som en självklarhet att de ska finnas på alla gym i Sverige. För vi tycker att alla som tränar, vare sig du är bodybuilder eller någon som går på gymmet en gång i veckan, förtjänar världens bästa träningsmaskiner. Vi arbetar direkt med gym80 i Tyskland och är deras generalagent i Sverige. Därför kan vi erbjuda allt från deras världsunika utbud och dessutom skapa skräddarsydda lösningar direkt för dig.

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.

ironQube

Sygnum cable art