Hand made
in germany

Gymutrusting

Komplett styrketräning med maskiner i världsklass.
Du kan se skillnaden, du kan känna den och du kommer uppskatta den direkt. Det gäller inte bara en maskin, det gäller alla maskiner. Vi brinner för att bli bäst i kvalitet, känsla, funktion och sortiment.

Pure Kraft Strong

Plate loaded-maskiner i världsklass.

Pure Kraft Strong är definitionen av kvalitet och hardcore styrketräning. Kraftig design med 4 mm stålrör, hållbara svetsar och tjocka stålplattor. Det är även första serien i världen med drop set-funktion där maskinen lättar 30 procent av vikten när du är tröttkörd. Det gör att du får ut maximalt av varje set. Serien består idag av sex olika maskiner men utvecklas ständigt.

sygnum line

Komplett styrketräning.

Sygnum Line består av fem olika serier som bildar ett komplett utbud av viktmagasin med bältes funktion och cabel-maskiner. De tillfredställer alla behov som kan finnas inom styrketräning på gym och fitnessklubbar.

basic

Basic Line ger dig stabila och grundläggande maskiner för maximal styrketräning. Här hittar du ett stort utbud av maskiner med hög prestanda.

standard

Sygnum Standard erbjuder idealisk basutrustning för varje gym. Maskinerna uppfyller behoven både hos avancerade användare som hos nybörjare. Det finns totalt 55 maskiner i serien att välja mellan.

dual

Dual ger ger dig möjlighet att träna en sida i taget av kroppen. Tack vare optimerad biomekanik är idealisk rörelse garanterat hela tiden.

innovation

Sygnum Innovation är en utmanande styrketräning vars känsla är extremt lik friviktsträning.

cable art

Var och en av de sex Cable Art-maskinerna ger användaren förmågan att genomföra övningar helt som de vill. Båda halvorna av kroppen kan tränas oberoende av varandra och med olika vikter.

Pure kraft line

Plate loaded-maskiner med bästa möjliga biomekanik.

Med Pure Kraft träningsmaskiner får du en exakt motståndskurva och perfekt biomekanik för maximal muskelträning. Dessa maskiner är resultatet av 40 års arbete med biomekanik.

Sygnum basic

Sygnum standard

Sygnum dual

Sygnum innovation

Sygnum cable art

Vi använder cookies för att du ska få en bra användarupplevelse. Läs mer om cookies här.

ironQube